Online coaching

Aan de slag met de FitBox Coaching app!

Onze Werkwijze

Voeding & training

Voeding

Intake

Na het maken van een definitieve keuze voor een van onze Online Coaching trajecten gaan we direct aan de slag! Je ontvangt een aantal intake-formulieren, wat onder meer bestaat uit: een persoonlijk vraaggesprek, verdere informatie over onze werkwijze tijdens het traject en een formulier, waarin jij aangeeft welke producten wel/niet mogen ontbreken in jouw voedingsplan. Bepaalde maaltijden of producten die je in jouw huidige leefstijl consumeert kunnen erin worden verwerkt, zodat we weinig hoeven aan te passen aan jouw huidige eetpatroon. De voedingsplannen komen terecht in de FITBOX COACHING APP.

Online Intakegesprek

De intake bestaat uit een online intakegesprek met Jasper. Dit is een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen. Hierbij lopen jullie samen door de intake-formulieren heen en wordt er gekeken naar een doel voor de korte/lange termijn en de juiste strategie voor jou om dit te kunnen behalen!

Voeding

De voedingsplannen worden volledig afgestemd op jouw huidige leefstijl. Bij het maken van de dagschema’s wordt er rekening gehouden met de voorkeuren qua producten en maaltijden, die wij hebben ontvangen tijdens de intake. Daarbij focussen wij ons op de juiste macronutriënten (eiwitten, vetten en koolhydraten) per maaltijd. Het voedingsplan is verder voorzien van een aantal tips en tricks en uitleg over de werking van het voedingsplan. Verleng je na vier weken een Online Voedingstraject? Dan heb je de mogelijkheid om een voedingsplan met nieuwe maaltijden te krijgen.

Eigen-invul-dag en variatie

Genieten en doelen behalen zijn bij FITBOX twee belangrijke punten, die elkaar alleen maar kunnen versterken. Tijdens de Online Voedingstrajecten heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een Eigen-invul-dag. We willen hiermee voorkomen, dat je wekenlang elke dag hetzelfde eet en hierdoor dagelijks variatie kan toepassen. 

 

Uiteraard sta je hier NIET alleen voor! Tijdens deze dag leren wij jou omgaan met het zelf indelen van jouw macronutriënten (eiwitten, vetten en koolhydraten), zodat je hiermee in de toekomst zelfstandig te werk kan gaan, wat bijvoorbeeld van groot belang is tijdens het weekend, een vakantie of een ander uitje. Hierbij maak je gebruik van de FITBOX COACHING APP (zie de foto hiernaast.)

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de Online Coaching trajecten zijn wij dagelijks bereikbaar via WhatsApp of mail voor al jouw vragen of extra motivatie. Elke week blikken we terug naar wat er wel of niet goed ging en stellen we waar nodig nieuwe doelen op voor een nieuwe periode. Via de FITBOX COACHING APP blijft Jasper op de hoogte van jouw progressie. Op de vrijdag vindt de “Wekelijkse Update” plaats, waarin we kijken naar jouw progressie en worden er mogelijk aanpassingen aangebracht in jouw plan. Wij houden die stok achter de deur!

Tijdens het traject evalueert Jasper aan de hand van een onlinegesprek een periode, zodat hij samen met jou kan kijken naar wat er wel of niet goed ging tijdens die periode en worden er mogelijke nieuwe doelen opgesteld.

Kies een traject
dat past bij jouw doelen.

Online Coaching Voeding X Training

Online Voedingstraject

Persoonlijk Trainingsplan

Training

Intake

Na het maken van een definitieve keuze voor een persoonlijk trainingsplan bij FITBOX gaan we direct aan de slag! Je ontvangt een intake-formulier, wat onder meer bestaat uit een vraaggesprek. We vragen daarin naar jouw sportieve geschiedenis, huidige manier van trainen, jouw doel en eventuele persoonlijke factoren, die mogelijk invloed hebben op jouw sportprestaties. Zodra je het intake-formulier hebt ingevuld, ontvang je binnen 5 werkdagen een persoonlijk trainingsplan gericht op jouw doel, ervaring en fysieke mogelijkheden.

Trainingsschema

Het trainingsschema bestaat per training uit verschillende oefeningen, waarbij de frequentie, intensiteit, sets, reps, rust tijdens een oefening en trainingsvorm staat aangegeven. Hierbij zijn ook instructievideo’s van de oefeningen terug te vinden. Bij het trainingsschema bevindt zich ook een informatieformulier met verdere uitleg over het trainingsschema, vanuit de literatuur onderbouwd.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens het Trainingstraject zijn wij dagelijks bereikbaar via WhatsApp of mail voor al jouw vragen of extra motivatie. Hierbij hebben we contact over jouw progressie en stellen we mogelijk nieuwe doelen om jouw trainingen naar een hoger niveau te tillen. Via de FITBOX COACHING APP blijft Jasper op de hoogte van jouw progressie.

Contact us

Reviews over fitbox

Peter:
Read More
“Ben erg tevreden met wat ik tot nu toe bereikt heb met jullie voedingsadviezen. Ik sport en beweeg nu veel meer als vroeger wat met jullie adviezen voor top resultaat heeft gezorgd

Ik heb ook veel gehad aan de adviezen wat betreft mijn beweging en zelf een dag kunnen indelen met het verdelen van mijn maaltijden (calorieën). heb net veel extra coaching nodig gehad.

Ik zou FITBOX sterk aanbevelen aan anderen aangezien je zonder streng dieet met beweging goed kan afvallen. Was echt top!”
Brett:
Read More
“Ik ben zeker tevreden met wat ik heb behaald. Ik ben veel afgevallen in korte tijd terwijl ik nog veel lekkers kon eten.

Ik heb mij vooral verbeterd met de juiste voeding. Elke dag gewoon een lekkere snack kunnen eten als je je macro's maar in de gaten houdt!

De coaching was super! Veel handige tips en er wordt heel veel tijd in je gestoken. Elke week een nieuw schema en kan altijd terecht met vragen.

Ik zou een traject bij FITBOX zeker aanbevelen. Goede voedingsschema's trainingsschema's!”
Jeroen:
Read More
“Super man! Wil jullie beide bedanken heb een leip resultaat behaald ook door jullie! Had niet verwacht dat je ook met lekker eten kan droogtrainen, überhaupt jullie top coaching en er zo goed op zitten is uitstekend! Ik zal zeggen FITBOX is zeker een aanrader voor iedereen het zit allemaal in 1 pakket easy en door jullie coaching kom je er makkelijk”
Stijn:
Read More
“Vooral kracht ben in dit traject alleen maar sterker geworden en nog is een paar kilo afgevallen. Coaching was echt top, niks op aan te merken. Je ziet wel dat ze er heel veel tijd in steken en dat is mooi om te zien.”
Lisa:
Read More
Ik ben super tevreden met het behaalde resultaat, ik ben altijd al veel bezig met sport en “dacht “er fit zijn te zien, maar met FITBOX is dit pas echt gelukt. Ik denk dat vooral mijn mindset echt veranderd is, door goeie coaching en vooral de motivatie als je even “honger” of er “doorheen” zit. Dit heeft daarbij echt geholpen.

Zoals hierboven, de coaching is goed en vooral realistisch. Geen dingen mooier maken dan het is en vooral eerlijkheid siert deze mannen echt. Ik zou het zeker aanbevelen. Zelf mensen die al veel weten kunnen hiervan nog genoeg leren!”
Previous
Next

Geen producten in de winkelwagen.