Contact us

Over Fitbox coaching

Jasper

Online coach

Stan

Coach/Marketing & communicatie specialist

Wie is FITBOX?

FITBOX bestaat uit een team van twee vrienden, die al een jarenlange passie hebben voor fitness en topsport.

Topsport

Sinds 2015 komt Jasper uit voor Nederland met Jiu Jitsu en heeft hij meegedaan aan diverse Europese/Wereld kampioenschappen. Tijdens zijn studie Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht is hij zich gaan verdiepen in alle ins en outs over voeding. Hij hielp de afgelopen jaren meerdere mensen al vrijwillig en besloot in 2021 om het serieuzer te gaan aanpakken.

Kennis

Uit eigen behoefte en gebrek aan kennis over voeding om een wedstrijdgewicht te halen is Jasper samen met Stan gestart met FITBOX. Tijdens onze trajecten hanteren we een langetermijnvisie, waarbij er wordt gekeken naar jouw huidige leefstijl en mogelijke factoren, die jouw doelen kunnen beïnvloeden.

Ervaring

De afgelopen jaren is het ons gelukt om meerdere mensen te helpen met het behalen van hun doelen op een verantwoorde en vooral toegankelijke manier,
zonder jouw sociale leven ervoor hoeven op te geven!

Contact us

Reviews over fitbox

Peter:
Read More
“Ben erg tevreden met wat ik tot nu toe bereikt heb met jullie voedingsadviezen. Ik sport en beweeg nu veel meer als vroeger wat met jullie adviezen voor top resultaat heeft gezorgd

Ik heb ook veel gehad aan de adviezen wat betreft mijn beweging en zelf een dag kunnen indelen met het verdelen van mijn maaltijden (calorieën). heb net veel extra coaching nodig gehad.

Ik zou FITBOX sterk aanbevelen aan anderen aangezien je zonder streng dieet met beweging goed kan afvallen. Was echt top!”
Brett:
Read More
“Ik ben zeker tevreden met wat ik heb behaald. Ik ben veel afgevallen in korte tijd terwijl ik nog veel lekkers kon eten.

Ik heb mij vooral verbeterd met de juiste voeding. Elke dag gewoon een lekkere snack kunnen eten als je je macro's maar in de gaten houdt!

De coaching was super! Veel handige tips en er wordt heel veel tijd in je gestoken. Elke week een nieuw schema en kan altijd terecht met vragen.

Ik zou een traject bij FITBOX zeker aanbevelen. Goede voedingsschema's trainingsschema's!”
Jeroen:
Read More
“Super man! Wil jullie beide bedanken heb een leip resultaat behaald ook door jullie! Had niet verwacht dat je ook met lekker eten kan droogtrainen, überhaupt jullie top coaching en er zo goed op zitten is uitstekend! Ik zal zeggen FITBOX is zeker een aanrader voor iedereen het zit allemaal in 1 pakket easy en door jullie coaching kom je er makkelijk”
Stijn:
Read More
“Vooral kracht ben in dit traject alleen maar sterker geworden en nog is een paar kilo afgevallen. Coaching was echt top, niks op aan te merken. Je ziet wel dat ze er heel veel tijd in steken en dat is mooi om te zien.”
Lisa:
Read More
Ik ben super tevreden met het behaalde resultaat, ik ben altijd al veel bezig met sport en “dacht “er fit zijn te zien, maar met FITBOX is dit pas echt gelukt. Ik denk dat vooral mijn mindset echt veranderd is, door goeie coaching en vooral de motivatie als je even “honger” of er “doorheen” zit. Dit heeft daarbij echt geholpen.

Zoals hierboven, de coaching is goed en vooral realistisch. Geen dingen mooier maken dan het is en vooral eerlijkheid siert deze mannen echt. Ik zou het zeker aanbevelen. Zelf mensen die al veel weten kunnen hiervan nog genoeg leren!”
Previous
Next

Geen producten in de winkelwagen.